Log in to reply
 

audio of some add on cars not working at all



  • Audio of some of the add on cars installed in the game do not work. No gate open and close sound ,no engine sound ,no radio sound can anyone give me a solution for the problem



  • erm as for the no engine sound I'm guessing you don't have the latest patch, so go into the dlc.rpf then find the data folder, then find vehicles.meta. Then extract that onto your desktop, edit the audiohash/ to a car which sounds the same... you haven't specified so I can't give you a reccomendation but yeah change that and then replace it in the data folder. As for the other sounds I have no clue what's going on as I've never had that issue :DD



  • @Frazzlee thanx for the concern bro but this is not an issue with all of my add-on. I have more than 120 add-on cars but some like my porsche 918, Mercedes clsamg, G65 amg and the latest one my bentley Mulssane mulliner are some of the cars that are having the same problem. But sometimes when I instal there respective replace versions the sound comes back as in the mercedes clsamg, but this doesn't work every time



  • uhm no worries, have you tried a different gameconfig?



  • This post is deleted!


  • @Raval said in audio of some add on cars not working at all:

    @Frazzlee Yaa but nothing worked, but thanx bro your solution worked so thanx a lot !!



  • This post is deleted!

Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.