Log in to reply
 

Game Keeps Crashing, Using Mods and Menyoo



  • Guys, I can't figure this out for the life of me. I'm using a fully updated Social Club copy of GTA V and every mod I have (mostly cars) are up to date, including Scripthook V and Community Scripthook Dot Net (up to date as far as I know.) I can play the game just fine, for the most part, sometimes it crashes on its own lately.

    Whenever I try and spawn a vehicle (modded or base game) the game crashes back to the desktop. I've NEVER had any crashing issues before and I can't figure this out. I've been trying to troubleshoot on my own, but now it's been going on for two months, far too long!

    Any help would be immensely appreciated!



  • @macmoosie Best bet is to update your graphics drivers.



  • @krashadam

    Graphics drivers are fully updated



  • Update your trainers, scripts etc. Also logs would be appreciated...



  • @ikt said in Game Keeps Crashing, Using Mods and Menyoo:

    Update your trainers, scripts etc. Also logs would be appreciated...

    I second this.



  • Like I said in the OP, all of my used mods are up to date.

    Which logs are necessary to post? I'm sorry, I'm not really privy to modding except for adding/removing mods.



  • The ASI Log is the only log showing up in my directory.

    // GTA V ASI LOADER (build May 2 2015)
    // (C) Alexander Blade 2015
    LIB: "C:\WINDOWS\system32\dinput8.dll" => 00007FFC57770000
    API: "DirectInput8Create" => 00007FFC5777A050
    API: "DllCanUnloadNow" => 00007FFC577893C0
    API: "DllGetClassObject" => 00007FFC57789490
    API: "DllRegisterServer" => 00007FFC57792AF0
    API: "DllUnregisterServer" => 00007FFC57792D70
    LOADER: Loading *.asi plugins
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\EnhancedNativeTrainer.asi"
    "EnhancedNativeTrainer.asi" failed to load
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\Menyoo.asi"
    "Menyoo.asi" failed to load
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\mpgunrunning.asi"
    "mpgunrunning.asi" failed to load
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\openCameraV.asi"
    "openCameraV.asi" => 00007FFC54830000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\OpenIV.asi"
    "OpenIV.asi" => 00007FFC564B0000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\ScriptHookVDotNet.asi"
    "ScriptHookVDotNet.asi" failed to load
    LOADER: Finished loading *.asi plugins



  • @macmoosie said in Game Keeps Crashing, Using Mods and Menyoo:

    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\ScriptHookVDotNet.asi"
    "ScriptHookVDotNet.asi" failed to load

    Well there's one part of the problem. Is there no ScriptHookV.log? Did you get the very latest ScriptHookVDotNet?



  • @ikt Yes, I have. Right from here on GTA 5 Mods. I have no other logs. Just did a clean install of the game yesterday too to eliminate any other possible issues.


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.