Log in to reply
 

ASI loader dosn't want to load when I start GTA with PlayGTA5.exe



  • So my problem is that when ever i start PlayGTAV.exe the asi loader does't want to load and i know that it works because when ever i start GTA5.exe a asiloader.log appers and it says this:

    // GTA V ASI LOADER (build May 2 2015)
    // (C) Alexander Blade 2015
    LIB: "C:\Windows\system32\dinput8.dll" => 00007FFC7E3D0000
    API: "DirectInput8Create" => 00007FFC7E3DA050
    API: "DllCanUnloadNow" => 00007FFC7E3E93C0
    API: "DllGetClassObject" => 00007FFC7E3E9490
    API: "DllRegisterServer" => 00007FFC7E3F2AF0
    API: "DllUnregisterServer" => 00007FFC7E3F2D70
    LOADER: Loading *.asi plugins
    ASI: Loading "C:\Users\buter\Documents\Rockstar Games\GTA V\Menyoo.asi"
    "Menyoo.asi" => 00007FFC587F0000
    ASI: Loading "C:\Users\buter\Documents\Rockstar Games\GTA V\NativeTrainer.asi"
    "NativeTrainer.asi" => 00007FFC7DEF0000
    ASI: Loading "C:\Users\buter\Documents\Rockstar Games\GTA V\openCameraV.asi"
    "openCameraV.asi" => 00007FFC7E2F0000
    ASI: Loading "C:\Users\buter\Documents\Rockstar Games\GTA V\OpenIV.asi"
    "OpenIV.asi" => 00007FFC7DED0000
    ASI: Loading "C:\Users\buter\Documents\Rockstar Games\GTA V\ScriptHookVDotNet.asi"
    "ScriptHookVDotNet.asi" => 00007FFC81880000
    LOADER: Finished loading *.asi plugins

    normal right?
    but then an error message comes up and says:

    0_1505402440654_THAT.png

    Trancelated: Please StartGrand Theft Auto V with PlayGTAV.exe

    thats messed up!

    Please Help



  • @BlackCatTB und wenn du es startet mit GTAVLauncher.exe? So wie es normal sein sollte?



  • Nope funkt nicht



  • Dafuq?



  • I also have the commandline.txt with -scOfflineOnly and that does't work either but idk if that matters



  • someone? Any ideas?



  • Soooooooooooooo i did it i had the fear from the beginning that i diden't started GTA V when it finisched downloading BUT after i just installed the update and started it right away and IT WORKED all the mods are aktive and the asi loader .log was just modified so i hope my experience helps someone


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.