Log in to reply
 

Endless loading screen when adding vehicles



  • I'm currently running the latest version of GTAV through Steam and have been having issues with the game not fully loading when adding vehicle add-ons.
    I'm trying to add these vehicles with the current mods which work with the vanilla gameconfig

    • NaturalVision
    • VisualV
    • LA_Vegetation
    • LA_Roads

    It was working late evening SEPT.13.17, however it seems to not want to work now. I had the game load for a total of 8 hours while I was off at class and it stayed loading when I returned. I have uninstalled the game which did nothing. I have ScriptHookV, ScriptHookVDotNet, and asiloader. I have gone back and forth removing the car mods and deleting the extra lines of code through the 'dlclist.' The car mods seem to crash my game when I have the vanilla gameconfig so I went to find a different one. I spent a tireless 3 hours downloading and replacing the gameconfig considering it seems like that may be the issue. (No car mods present)I can load the game perfectly without any issues when I use the vanilla gameconfig. I then tried to run the same mods with a different gameconfig and seemed to cause the endless loading screen. I really have no idea what is causing this issue. It seems like no one else has this problem. Any help would be greatly appreciated.

    -Ethan



  • sup ethan
    @wiseethan no need to let it sit and load for hours on end.
    If V doesn't load up in less than 1 ~ 1 1/2 minutes ... something is vewwwwy wrong.

    • Did you try Gameconfig.xml 2.0 by Dilapidated » This is the one to be used on the lastest game version afaik...
    • Are ScriptHookV and ScriptHookVDotNet fully updated as are all your active scripts?


  • @ReNNie After all that replacing of gameconfigs, I have no idea how I missed this one. It works now, thank you. You relieved a big headache.


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.