Log in to reply

Very big problem

  • Hello. I sorry for my English, but I have one problem.

    I download script ”SaveHouseMod”, “Lively World - Traffic Update 0.5”, “Vanillaworks Extended Pack [Add-On | OIV | Tuning | Liveries] 2.1.1”, “Realism Dispatch Enhanced 3.1.1” and etc....
    and my game doesn’t load single play. I have endless loading. What me do? To reinstall the game? Because I can't delete these mods...

  • @CaTBaT Have you replaced your gameconfig? If not try this one https://www.gta5-mods.com/misc/gameconfig-xml-dilapidated

  • @krissboo As I understand it, this config is installed together with the rde mod.... But I will try to upload the config, and later I'll write what happened

    P.S Sorry, my English is very bad.

  • @CaTBaT Ah yes i think you're right there about RDE - I don't use that myself but that gameconfig has always been the one I use as it works so well.

    If it doesn't work you will have to remove your mods and then add them back in one by one until it crashes to discover what is causing the problems. Let me know how you get on, and don't worry your english is fine :)

  • @krissboo but one problem))
    I don’t know how delete mods)
    I use OpenIV and do not install in a folder with mods, and in the directory of the game

  • @CaTBaT That may well be your problem. You really should use a "mods" folder otherwise when you start the game it will re-patch those files you've changed. You might need to verify your installation to replace any missing files then create a mods folder and copy the RPF folders into that. I'm sure there's a thread somewhere here that explains how to do it but I can't find it lol.

  • @krissboo it's config not help... I permutation the game....

  • @CaTBaT As I said in my reply it's probably because you didn't use a mods folder. Follow this to set your game up

  • @krissboo thanks for help)))

  • @krissboo If I in OpenIV do not specify the path to the files in the mods folder and do not copy the necessary game files there, then OpenIV will install the mod is not correct?

    P.s I reinstalled the game but forgot to point and copy the desired game files to the mods folder and again got an endless download

Log in to reply

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.