Log in to reply
 

Gameconfigs not working



  • Can't seem to find any gameconfigs that work. GTA just crashes. Was running addon cars fine until the new gameconfig.



  • Same for me. I have tried all of the ones that are up to date and not one works. I haven't seen anything that says people are working on it but i guarentee someone is. I just hope they figure it out soon =D


  • Banned

    @Jacknife2014 Uhm, gameconfigs can be updated by anyone, not just mod-authors. If you are using dilapidated's gameconfig, and still having issues link me to your gameconfig, and I will make sure it is at the very least, compatible with the latest game version. I can't do it myself, cause I stopped allowing updates after I/E.



  • @Divine said in Gameconfigs not working:

    Was running addon cars fine until the new gameconfig.

    Then the solution is glaringly obvious: restore the gameconfig with which everything was running fine.



  • @Jacknife2014 said in Gameconfigs not working:

    Same for me. I have tried all of the ones that are up to date and not one works. I haven't seen anything that says people are working on it but i guarentee someone is. I just hope they figure it out soon =D

    You "haven't seen anything that says people are working on it," because people have already figured it out, a long time ago. I mean, I don't want to be sarcastic, but do you really believe this entire community would remain silent if there were still no working gameconfig?!

    Anyway, there's no way to help you guys, as 'Gameconfigs not working' is about as terse and bad a topic one can make to elicit help. Be specific as to what you had before, what you changed so it wouldn't work any more, etc. Maybe then someone will have an inkling as to what might have gone wrong.



  • @eshenk said in Gameconfigs not working:

    I can't do it myself, cause I stopped allowing updates after I/E

    Pardon my daftness, but what does 'I/E' stand for? (Other than Internet Explorer :P )



  • @meimeiriver
    I'll see if the file is still about. Hopefully I didn't delete it!



  • @meimeiriver import export



  • Must've deleted the file :(
    Can anyone send me a working gameconfig or F7YO's V13 one?



  • @Reacon said in Gameconfigs not working:

    @meimeiriver import export

    Doh on me! :P Thanks.


  • Banned

    This post is deleted!


  • Anyone have any?



  • Nothing? Anyone?



  • @Reza724 That depends, which version is your executable?



  • @meimeiriver you either haven't updated the game or ur game is cracked :| i've tried everything. I edited my own gameconfig and it didn't work. U might say maybe i did it wrong but i always make my own gameconfig for every update and it always works. Everyone is saying they can't do it so yeah eveyone who has the problem is staying silent until sb fixes this. My guess is that it's not related to gameconfig anymore cause if it was, sb must've figured it out. Maybe another file we have to edit? 🤔



  • Today im just gonna try and look into it. Hopefully i'll fix it and i'll let you know if i did





  • @Reza724 it's still not working



  • @Forgotten i know. Im still wotking on it but you can still use 13 added vehicles with this gameconfig. Better than nothing untill we find a sllution



  • Doesn't work for me still :(


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.