Log in to reply
 

My GTA 5 scripthook asi loader fails, can't use script mods



  • this is my scripthook log. I put all my mods in the scripts folder and downloaded the latest Native UI/ ScriptHookVDotNet but my asi loader won't load correctly.

    LIB: "C:\WINDOWS\system32\dinput8.dll" => 00007FFEEB1C0000
    API: "DirectInput8Create" => 00007FFEEB1C9C70
    API: "DllCanUnloadNow" => 00007FFEEB1D9C20
    API: "DllGetClassObject" => 00007FFEEB1D9CF0
    API: "DllRegisterServer" => 00007FFEEB1E39C0
    API: "DllUnregisterServer" => 00007FFEEB1E3C30
    LOADER: Loading *.asi plugins
    ASI: Loading "D:\Games\Grand Theft Auto V\openCameraV.asi"
    "openCameraV.asi" => 00007FFEE8F40000
    ASI: Loading "D:\Games\Grand Theft Auto V\OpenIV.asi"
    "OpenIV.asi" => 00007FFEE8C90000
    ASI: Loading "D:\Games\Grand Theft Auto V\ScriptHookVDotNet.asi"
    "ScriptHookVDotNet.asi" failed to load
    ASI: Loading "D:\Games\Grand Theft Auto V\TrainerV.asi"
    "TrainerV.asi" => 00007FFEC6300000
    LOADER: Finished loading *.asi plugins


  • Banned

    This post is deleted!

  • Banned

    @D3ADSH0T I can see the issue just by looking at the name of the plugin. I am nearly certain that vodnet was named to vdotnet2 quite a few updates ago. Clearly you are NOT using the latest vdotnet, LOL.



  • @eshenk See but that's the thing. I actually downloaded the latest version of the community ScriptHookVDotNet the one that was released in March 2018 but that didn't work either. The mod I was trying to install was "Simple Zombies" and it said that I needed Native UI (I already have 1.7) Scripthook V by Alexander which I have and put both Scripthook dll and asi files in my GTA 5 Directory but my asi log isn't recognizing it. Plus I have windows 10 so i'm up to date on all my distribution packages and framework .NET so idk what's going on.


  • Banned

    @D3ADSH0T Give me a minute.


  • Banned

    @D3ADSH0T Here - https://github.com/crosire/scripthookvdotnet/releases - when you open it up after download, drag BOTH vdotnet2.asi and .dll to your game folder. Make sure to remove your previous vdotnet asi



  • Ok. I'll send you an update as soon as I get home.



  • @eshenk Alright my issue is resolved. What I just did was reinstall the game with the update. It was torrented by the way so i'm guessing the owner must've updated the files and I remade the scripts folder and put everything in there and added both scripthooks into the directory and it started working again. Thanks for the help anyways.



  • @D3ADSH0T Dude we don't condone software piracy here!


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.