Log in to reply
 

Howdy, having some trouble with AddonPeds and Pedselector



  • My log file says PedSelector failed because I'm missing NativeUI, which I'm not. Not sure how to proceed from here. I'm thinking maybe somehow I installed the AddonPeds wrong even though I followed the instructions to the letter. Thanks for your help in advance

    [16:28:22] [DEBUG] Created script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' with v2.10.6.
    [16:28:22] [DEBUG] Loading scripts from 'C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\scripts' into script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:22] [INFO] Loading assembly 'DBZ-NibStyle.net.dll' ...
    [16:28:23] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'DBZ-NibStyle.net.dll'.
    [16:28:23] [INFO] Loading assembly 'DirectShowLib-2005.dll' ...
    [16:28:23] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'DirectShowLib-2005.dll'.
    [16:28:23] [INFO] Loading assembly 'GhostRider.net.dll' ...
    [16:28:23] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'GhostRider.net.dll'.
    [16:28:23] [INFO] Loading assembly 'HULKv2.net.dll' ...
    [16:28:23] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'HULKv2.net.dll'.
    [16:28:23] [INFO] Loading assembly 'IronmanV.net.dll' ...
    [16:28:23] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'IronmanV.net.dll'.
    [16:28:23] [INFO] Loading assembly 'Magneto.net.dll' ...
    [16:28:23] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'Magneto.net.dll'.
    [16:28:23] [INFO] Loading assembly 'NAudio.dll' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'NAudio.dll'.
    [16:28:24] [INFO] Loading assembly 'NIBMods.net.dll' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'NIBMods.net.dll'.
    [16:28:24] [INFO] Loading assembly 'Oblivion.net.dll' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'Oblivion.net.dll'.
    [16:28:24] [INFO] Loading assembly 'PedSelector.dll' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'PedSelector.dll'.
    [16:28:24] [INFO] Loading assembly 'ScriptCommunicator.dll' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'ScriptCommunicator.dll'.
    [16:28:24] [INFO] Loading assembly 'Thanos.net.dll' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'Thanos.net.dll'.
    [16:28:24] [INFO] Loading assembly 'ThorScript.dll' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'ThorScript.dll'.
    [16:28:24] [DEBUG] Starting 11 script(s) ...
    [16:28:24] [DEBUG] Instantiating script 'uJSzpMT4T7XX18QvLR8Qu6j590D63PblxuWIrUAD63PblxuWIrUAvcnmXZ65jtSA' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Started script 'uJSzpMT4T7XX18QvLR8Qu6j590D63PblxuWIrUAD63PblxuWIrUAvcnmXZ65jtSA'.
    [16:28:24] [DEBUG] Instantiating script 'GhostRider' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Started script 'GhostRider'.
    [16:28:24] [DEBUG] Instantiating script '5BX8Y9m9c3cU15BX8Y9m9c3cU0xf1WZaVyogx6AxchBP9fymF5RAxchBP9fymF5A' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Started script '5BX8Y9m9c3cU15BX8Y9m9c3cU0xf1WZaVyogx6AxchBP9fymF5RAxchBP9fymF5A'.
    [16:28:24] [DEBUG] Instantiating script 'yuAhb9tUn7dV1ENq1gyAHykw70Jj95oaXHcI4RAJj95oaXHcI4RApBhTHMZUPtiA' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:24] [DEBUG] Started script 'yuAhb9tUn7dV1ENq1gyAHykw70Jj95oaXHcI4RAJj95oaXHcI4RApBhTHMZUPtiA'.
    [16:28:24] [DEBUG] Instantiating script 'A4iCJhQwOIld1rZDYvVI7bHKG0vWqdt478zTt9AvWqdt478zTt9A8MMyAVqxQSgA' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:25] [DEBUG] Started script 'A4iCJhQwOIld1rZDYvVI7bHKG0vWqdt478zTt9AvWqdt478zTt9A8MMyAVqxQSgA'.
    [16:28:25] [DEBUG] Instantiating script 'UIv99MfMudqA8g8aXt8S9jDRf2c5mClMGB2QQZAc5mClMGB2QQZAdakZW8zNFOmA' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:25] [DEBUG] Started script 'UIv99MfMudqA8g8aXt8S9jDRf2c5mClMGB2QQZAc5mClMGB2QQZAdakZW8zNFOmA'.
    [16:28:25] [DEBUG] Instantiating script 'Oblivion' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:25] [DEBUG] Started script 'Oblivion'.
    [16:28:25] [DEBUG] Instantiating script 'PedSelector.PedSelector' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:25] [ERROR] Failed to instantiate script 'PedSelector.PedSelector' because constructor threw an exception:
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'NativeUI, Version=1.7.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    File name: 'NativeUI, Version=1.7.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'
    at PedSelector.PedSelector..ctor()

    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

    [16:28:25] [DEBUG] Instantiating script 'ScriptCommunicator.ScriptCommunicator' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:25] [DEBUG] Started script 'ScriptCommunicator.ScriptCommunicator'.
    [16:28:25] [DEBUG] Instantiating script 'DBjn5RSWdF0Q4ugn7pDfJoEnT4q7ZCgoUKmRMM0q7ZCgoUKmRMMAMUwZbcnXaOSA' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:25] [DEBUG] Started script 'DBjn5RSWdF0Q4ugn7pDfJoEnT4q7ZCgoUKmRMM0q7ZCgoUKmRMMAMUwZbcnXaOSA'.
    [16:28:25] [DEBUG] Instantiating script 'ThorScript.ThorScript' in script domain 'ScriptDomain_EDB091FE' ...
    [16:28:25] [ERROR] Failed to instantiate script 'ThorScript.ThorScript' because constructor threw an exception:
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'irrKlang.NET4, Version=1.0.5235.21387, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    File name: 'irrKlang.NET4, Version=1.0.5235.21387, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'
    at ThorScript.ThorScript..ctor()

    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

    [16:28:36] [ERROR] Caught unhandled exception:
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at A4iCJhQwOIld1rZDYvVI7bHKG0vWqdt478zTt9AvWqdt478zTt9A8MMyAVqxQSgA.4bXHiQWBP8rr1v2y0Obbz87iWDzOAiFBPAZKXPAzOAiFBPAZKXPAErq2ybqClJw0(Keys l1kNpWw3vw9C0gyH3h5n4fXv5AgyH3h5n4fXv5AYTaPauVHT6WlAcnRVkVfHJijA)
    at A4iCJhQwOIld1rZDYvVI7bHKG0vWqdt478zTt9AvWqdt478zTt9A8MMyAVqxQSgA.IC86oByCpVBM2IC86oByCpVBMDqgiUSy4AdUcAAmAJ8baT072XuAmAJ8baT072XA(Keys cnRVkVfHJij10XGRpMIS4XIqIATbbXDWG5ur0bATbbXDWG5ur0bAl35FwIzIrTQA)
    at GTA.Script.raise_KeyDown(Object value0, KeyEventArgs value1)
    at GTA.Script.MainLoop()
    [16:28:37] [ERROR] Caught unhandled exception:
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at Oblivion.62AAA(Keys ᙂ)
    at Oblivion.92AA1(Keys ᙂ)
    at GTA.Script.raise_KeyDown(Object value0, KeyEventArgs value1)
    at GTA.Script.MainLoop()
    [16:28:37] [ERROR] Caught unhandled exception:
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at DBjn5RSWdF0Q4ugn7pDfJoEnT4q7ZCgoUKmRMM0q7ZCgoUKmRMMAMUwZbcnXaOSA.lB1IuXUO7x03BTgo00JnDLZnjEYOBjWuwDk6MAAYOBjWuwDk6MAAcUg2bi8Pw5RA(Keys yaQLaAVCqC5S0utYPkcfCTnsLAutYPkcfCTnsLAINxmNPRA6NSzANiNSDTG0WxmA)
    at DBjn5RSWdF0Q4ugn7pDfJoEnT4q7ZCgoUKmRMM0q7ZCgoUKmRMMAMUwZbcnXaOSA.YPL7RIORfIiZCYPL7RIORfIiZEgHWUo4iESHHCAlDW9yIYEKUw6AlDW9yIYEKUw0(Keys NiNSDTG0WxmH0mBrBwPzDjZnYAhW8rnAoDr6RqAhW8rnAoDr6RqAXzjDTQS0g5rA)
    at GTA.Script.raise_KeyDown(Object value0, KeyEventArgs value1)
    at GTA.Script.MainLoop()



  • is your nativeui in the scripts folder or root folder?



  • @Reacon No it wasn't, I put it in there and I'll boot and see what happens. Also I'm thinking maybe I put the <Item>dlcpacks:\addonpeds</Item> in dlclist.xml wrong somehow, though I put it before paths and just as it was written in the readme, I'm just thinking maybe they're supposed to be backslashes? I don't know. I've never been able to get this mod to work no matter how hard I've tried, this one in particular. Thanks for replying

    EDIT: I think I caused a new problem, lol. I was editing the dlclist file and now I crash while loading, the only fix being restoring the dlclist.xml file to its backup. Just adding the line for addonpeds now seems to make it crash, even with no addonpeds installed. What have I done lol. I'm gonna delete the mods folder and start fresh

    I was reading an older thread on what seemed to be the same issue and a mod said that OP had to "increase poolsizes on peds in gameconfig." I certainly haven't done this and didn't see anything like this in the readme. Could this be the problem?



  • @incarno download dilapidateds gameconfig



  • @Reacon said in Howdy, having some trouble with AddonPeds and Pedselector:

    @incarno download dilapidateds gameconfig

    A lot of people in that file's comments are saying it's outdated and making their games crash so idk

    EDIT: I've gotten to an impasse. Every time I add the line for addonpeds to the dlclist.xml, I crash while loading. I'm really at a loss as to how to proceed from here. I'm doing it in the mods folder, not the main directory's dlclist.xml. Pls, I need a miracle



  • @incarno screenshot the dlclist contents and post here



  • @Reacon said in Howdy, having some trouble with AddonPeds and Pedselector:

    @incarno screenshot the dlclist contents and post here

    No need to screenshot, I can copy and paste it right here

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    -<SMandatoryPacksData>
    -<Paths>

    <Item>platform:/dlcPacks/mpBeach/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpBusiness/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpChristmas/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpValentines/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpBusiness2/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpHipster/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpIndependence/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpPilot/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/spUpgrade/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpLTS/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpheist/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mppatchesng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday1ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday2ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpchristmas2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday2bng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday3ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday4ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpluxe/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday5ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpluxe2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday6ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpreplay/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday7ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mplowrider/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mphalloween/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday8ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpapartment/</Item>
    <item>dlcpacks:/mpxmas_604490/</item>
    <Item>dlcpacks:/mplowrider2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpjanuary2016/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpvalentines2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday9ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpexecutive/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday10ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpstunt/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday11ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpimportexport/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpbiker/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday12ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday13ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpspecialraces/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpgunrunning/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpairraces/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpsmuggler/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpchristmas2017/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpassault/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpbattle/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday14ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday15ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday16ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday17ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday18ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday19ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:\addonpeds</Item>
    </Paths>
    </SMandatoryPacksData>

    EDIT: my crashlog for some reason hasn't been updating until now, and I see that this is the error that causes the crash:

    [23:33:56] [DEBUG] Instantiating script 'DBjn5RSWdF0Q4ugn7pDfJoEnT4q7ZCgoUKmRMM0q7ZCgoUKmRMMAMUwZbcnXaOSA' in script domain 'ScriptDomain_F3CC7F3E' ...
    [23:33:57] [DEBUG] Started script 'DBjn5RSWdF0Q4ugn7pDfJoEnT4q7ZCgoUKmRMM0q7ZCgoUKmRMMAMUwZbcnXaOSA'.
    [23:34:15] [ERROR] Script 'yuAhb9tUn7dV1ENq1gyAHykw70Jj95oaXHcI4RAJj95oaXHcI4RApBhTHMZUPtiA' is not responding! Aborting ...
    [23:34:15] [DEBUG] Aborted script 'yuAhb9tUn7dV1ENq1gyAHykw70Jj95oaXHcI4RAJj95oaXHcI4RApBhTHMZUPtiA'.
    [23:34:16] [ERROR] Caught fatal unhandled exception:
    System.Threading.ThreadAbortException: Thread was being aborted.
    at yuAhb9tUn7dV1ENq1gyAHykw70Jj95oaXHcI4RAJj95oaXHcI4RApBhTHMZUPtiA.iuuDoXoNlt903SObZHKSaxVeg9Kkle7Ycae3WbAKkle7Ycae3WbAqClyrKUNR230()
    at yuAhb9tUn7dV1ENq1gyAHykw70Jj95oaXHcI4RAJj95oaXHcI4RApBhTHMZUPtiA.k8X4nP48UfXA8o4o8wAS8rDdI6o4o8wAS8rDdIA1ahW9QfxuoBaA5tgBAOUxWOxA()
    at yuAhb9tUn7dV1ENq1gyAHykw70Jj95oaXHcI4RAJj95oaXHcI4RApBhTHMZUPtiA.VbLEfAZSXZTo6j2WbbPiF1YsT8nOVGlAsGS5FMAnOVGlAsGS5FMA0rAALoDTeiYA(Object l4qGkImDteS40l4qGkImDteS4ATZMcX4VPsE0LAYtyIhhfPVQQeAYtyIhhfPVQQA, EventArgs cMX0RUSD4OMH1YiojG3GEUyqBAYiojG3GEUyqBAh9h2zUzRhaipAlWg7p3pRt8WA)
    at GTA.Script.raise_Tick(Object value0, EventArgs value1)
    at GTA.Script.MainLoop()
    I have no idea what this script or whatever it is could be. Wtf have I done to my game lol



  • @incarno I made a typo not adding the other slash at the end of addonpeds but I've since corrected that and I'm still crashing

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

    <SMandatoryPacksData>
    <Paths>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpBeach/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpBusiness/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpChristmas/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpValentines/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpBusiness2/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpHipster/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpIndependence/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpPilot/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/spUpgrade/</Item>
    <Item>platform:/dlcPacks/mpLTS/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpheist/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mppatchesng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday1ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday2ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpchristmas2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday2bng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday3ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday4ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpluxe/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday5ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpluxe2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday6ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpreplay/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday7ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mplowrider/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mphalloween/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday8ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpapartment/</Item>
    <item>dlcpacks:/mpxmas_604490/</item>
    <Item>dlcpacks:/mplowrider2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpjanuary2016/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpvalentines2/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday9ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpexecutive/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday10ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpstunt/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday11ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpimportexport/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpbiker/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday12ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday13ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpspecialraces/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpgunrunning/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpairraces/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpsmuggler/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpchristmas2017/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpassault/</Item>
    <Item>dlcpacks:/mpbattle/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday14ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday15ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday16ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday17ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday18ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/patchday19ng/</Item>
    <Item>dlcpacks:/addonpeds/</Item>
    </Paths>
    </SMandatoryPacksData>

    This is my dlclist updated. Is there absolutely anything wrong here?


  • MODERATOR

    Maybe you could use pastebin for these log lines to keep the thread readable?

    If you crash on loadup with the addonpeds line (properly) added to dlclist.xml that's because you haven't got a custom gameconfig.xml in place. Period. The game tries to load more content than the pool value size in gameconfig.xml is set to.

    You could try this one too: Hazard gameconfig 1.0.1493.0



  • @ReNNie Actually that wasn't the problem at all if you can believe it. For some reason every single dlcpack had the wrong slashes separating them, and I verified that this was indeed the case by perusing various tutorial videos and looking at their dlclists. I went in and manually swapped the slashes and, miraculously, it works perfectly. Life is beautiful. Wtf. All my peds are working just fine too. Thanks anyways though


  • MODERATOR

    Ah. Yes, since After Hours R* uses a diff orientation for the slashes. The programmer or manager who signed off on that should get his paycheck cut in half

    I figured you just added one extra line into the existing vanilla v1.44 dlclist.xml but you ported your old one?


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.