Log in to reply
 

Scripts not functioning.



  • Version: Most recent.
    Problem mods: scripts. What i have installed are the businesses and the stuff needed for that, and that's pretty much it

    pastebins:
    OpenIV (1-3) (mistakingly labed scripthook because i'm dumb as fuck)
    https://pastebin.com/7BERRm9R
    https://pastebin.com/3n8rNXDV
    https://pastebin.com/40XZdq0e

    Scripthook and ASILoader
    https://pastebin.com/2wWdLCFa

    As far as I can tell, everything is loading fine? But when I hit insert to initialize nothing happens.
    Tried looking it up to see if i'm stupid and just didn't install something right, but I don't know.



  • Hi there, thanks for the logs.

    From what I can see, you don't have ScripthookVDotNet installed, which is needed to load .NET scripts like most of the business mods on the site.

    To Install SHVDN, you need to do the following:

    Unpack the archive, then place ScripthookVDotNet.asi, ScripthookVDotNet.ini, ScripthookVDotNet2.dll and ScripthookVDotNet3.dll in your GTAV directory, where GTA5.exe is.

    Then make a folder called scripts and place it in your GTAV directory - This is where your scripts go.

    After completing that, boot up the game and your scripts should load.

    Also, from your Scripthook log, I see your using the trainer that comes with SHV,. Please remove it as it is way out of date.

    For up-to-date trainers, I recommend trainers such as Simple Trainer or Enhanced Native Trainer.



  • I forgot to mention that you need to edit the ScripthookVDotNet.ini to reload the scripts.

    To do so: Open it with notepad or any text editor and define the reload key - it used to be default to the insert key in older releases, so I would recommend that or put any key of your choice.

    For the console key, define it to anything else other than F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, F10, F11 and F12 as a lot mods, the R* Editor and various programs uses these keys or type in None to disable it if you wish to do so.



  • @WGotch07 Damn it!! I thought i was missing something. Let me try that. Thank you so much.


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.