Log in to reply
 

My scripts are not working. Why?



  • Hello guys! Everything in my scripts folder is not working....But why?

    Here is my information:

    Game version: 1.0.1868.1
    ScripthookV version: v1.0.1868.1
    ScriptHookDotNet version: 3.0.3

    My ScriptHookVDotNet log:

    [21:54:21] [DEBUG] Loading API from .\ScriptHookVDotNet-univ2.dll ...
    [21:54:21] [DEBUG] Loading API from .\ScriptHookVDotNet2.dll ...
    [21:54:21] [DEBUG] Loading API from .\ScriptHookVDotNet3.dll ...
    [21:54:22] [DEBUG] Loading scripts from E:\Neuer Ordner (3)\steamapps\common\Grand Theft Auto V\scripts ...
    [21:54:22] [DEBUG] Loading assembly BusSimulatorV.dll ...
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [DEBUG] Loading assembly CoronerService.dll ...
    [21:54:22] [INFO] Found 1 script(s) in CoronerService.dll resolved to API 2.10.9.
    [21:54:22] [DEBUG] Loading assembly INMNativeUI.dll ...
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [DEBUG] Loading assembly LSTransit.dll ...
    [21:54:22] [INFO] Found 1 script(s) in LSTransit.dll resolved to API 2.10.9.
    [21:54:22] [DEBUG] Loading assembly RouteCreator.dll ...
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:22] [WARNING] Unable to resolve API version 2.10.12.
    [21:54:23] [DEBUG] Instantiating script CoronerService ...
    [21:54:23] [ERROR] Failed to instantiate script CoronerService because constructor threw an exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at GTA.ScriptDomain.ExecuteTask(IScriptTask task)
    at GTA.Native.Function.Call[T](UInt64 hash, InputArgument[] arguments)
    at GTA.Game.get_GameTime()
    at CoronerService..ctor()
    [21:54:23] [DEBUG] Instantiating script LSTransit.Main ...
    [21:54:23] [ERROR] Failed to instantiate script LSTransit.Main because constructor threw an exception: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at GTA.ScriptDomain.LookupScriptFilename(Type scripttype)
    at GTA.Script..ctor()
    at LSTransit.Main..ctor()

    I'd appreciate the response.

    Thanks!



  • @ArtyGamer I will find a complete solution after 6 months....
    Here is the solution...


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.