Log in to reply
 

Open IV Install problems



  • Trying to install WOV but keep getting errors. heres the error info, any help is greatly appreciated:

    Time: "13:07:41"
    Type: "EWriteError"
    Message: "Stream write error"

    Additional information:
    [Context]
    App::Temp=C:\Users\Jon\AppData\Local\Temp\OpenIV_005D875C
    Main::ExploreArchiveNode::WorkItem=E:\Epic Games\GTAV
    GetSystemDefaultLangID=1033
    SysLocale={ DefaultLCID: "1033", PriLangID: "9", SubLangID: "1", FarEast: "True", MiddleEast: "True" }
    App::Path=C:\Users\Jon\AppData\Local\New Technology Studio\Apps\OpenIV
    GetThreadLocale=1033 (0x0409)
    Game::Platform=pc
    Main::ExploreArchiveNode::ParentArchive=E:\Epic Games\GTAV
    App::PackageInstaller::File=C:\Users\Jon\AppData\Local\Temp\Rar$DIa8412.3455\wov.oiv
    ApplicationPath=C:\Users\Jon\AppData\Local\New Technology Studio\Apps\OpenIV
    OS=Windows 10 (Version 10.0, Build 0, 64-bit Edition)
    Game::ID=Five (GTA V)
    GetSystemDefaultLCID=1033
    App::Lang=en_GB
    Game::Path=E:\Epic Games\GTAV\

    [Windows]
    TPackageInstallerWindow2=World of Variety - Package installer
    TActionsModule=ActionsModule
    TMainWindow=OpenIV - GTA V - [Read only mode]
    TErrorWindow=OpenIV - Application error

    [Exeption]
    Exe: 4.0.1.1452 7/16/2020
    Address: 0x004B6448
    ClassName: EWriteError
    MessageText: Stream write error


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.