Log in to reply
 

All of a sudden my Saved cars will not spawn



  • Hey guys,

    Real annoying problem here, all of a sudden my saved cars will not spawn using the advanced native trainer "failed to spawn" it says

    Earlier this afternoon it was working fine! nothings changed since! I have checked the ASI manager - everything is normal. Un-installed them both then re-installed just in-case but no joy yet again. I don't get it, it's letting me spawn normal cars but not ones in the dlclist. Please help

    Again, nothing has changed since this afternoon

    thanks

    (edit) just tried again but this time tried spawning by name "could not find model" it says .......try with the saved name and it still says "failed to spawn" :( ......Ive also deleted the trainer and its saved file in users/app data ........ downloaded then added it back + put the gameconfig back in in-case the other was corrupt - its still not working. Other things are working like blood mods ETC



  • FIXED!

    It was me being a dick and not checking things 110% in detail!!!

    My dlclist wasn't edited correctly. Here is an example of what it looked like so if anyone else has problems TRIPLE CHECK

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

    <SMandatoryPacksData>
    <Paths>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpBeach</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpBusiness</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpChristmas</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpValentines</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpBusiness2</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpHipster</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpIndependence</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpPilot</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\spUpgrade</Item>
    <Item>platform:\dlcPacks\mpLTS</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpheist</Item>
    <Item>dlcpacks:\mppatchesng</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday1ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday2ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpchristmas2</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday2bng</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday3ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday4ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpluxe</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday5ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpluxe2</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday6ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpreplay</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday7ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mplowrider</Item>
    <Item>dlcpacks:\mphalloween</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday8ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpapartment</Item>
    <item>dlcpacks:\mpxmas_604490</item>
    <Item>dlcpacks:\mplowrider2</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpjanuary2016</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpvalentines2</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday9ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpexecutive</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday10ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpstunt</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday11ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\mpbiker</Item>
    <Item>dlcpacks:\patchday12ng</Item>
    <Item>dlcpacks:\enzo</Item>
    <Item>dlcpacks:\skyline</Item>
    <Item>dlcpacks:\lp770</Item>
    <item>dlcpacks:\lp6504</item>
    <Item>dlcpacks:\alexmods</Item>
    <Item>dlcpacks:\dragster</Item>
    <item>dlcpacks:\f1</item>
    <Item>dlcpacks:\chiron17</Item>
    <item>dlcpacks:\918</item>
    <Item>dlcpacks:\ccx</Item>
    <item>dlcpacks:\722s</item>
    <Item>dlcpacks:\viper</Item>5555
    <Item>dlcpacks:\fordescort</Item>
    <item>dlcpacks:\por9</item>
    <Item>dlcpacks:\gtr</Item>
    <Item>dlcpacks:\vans123</Item>
    <Item>dlcpacks:\f355</Item>
    <item>dlcpacks:\p1</item>
    <Item>dlcpacks:\razormods</Item>
    <item>dlcpacks:\rx7tunable</item>
    </Paths>
    </SMandatoryPacksData>

    The 5555 after the Viper entry messed everything up - deleted the 5's, popped the list back in and all is working!!

    good stuff



  • @90sarcadefighter I know I shouldn't laugh but that reminds me of the times that happens when I'm coding. :D

    I think I know where the cursor is, I start typing, all these errors suddenly appear and I find a load of text has appeared in the middle of a line where the cursor really was.

    Good to see you got it sorted. :)



  • @LeeC2202 said in All of a sudden my Saved cars will not spawn:

    @90sarcadefighter I know I shouldn't laugh but that reminds me of the times that happens when I'm coding. :D

    I think I know where the cursor is, I start typing, all these errors suddenly appear and I find a load of text has appeared in the middle of a line where the cursor really was.

    Good to see you got it sorted. :)

    LOL laugh away haha!! what a plumb I am ... Was going to play for an hour before bed, instead I ended up sighing stressed out for an hour !! oh well at least its sorted lol ......Keep up the good work with the coding

    Let this be a lesson to all who are just starting out modding in GTA land ;)


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.