Log in to reply
 

Import/Export Vehicles Disappear



  • Please help, when I spawn the Import/Export vehicles using trainer they disappear about 30 seconds after being spawned. Can someone please help me and tell me how to resolve this issue.



  • @IraqVet I'm going to move this into Mod help and troubleshoooting for you and leave this here as I think it is what you need.

    oops, sorry, this must be the wrong thing... see answer below this



  • @IraqVet you need the latest Gameconfig file v 1.0944.2, that is why they are disappearing. if the gameconfig file does not solve it for you, Then use this mod as an alternative >>>>: https://www.gta5-mods.com/scripts/mp-vehicles-in-sp



  • I updated the game config file and I also notice that my dlc list.xml was missing my addon vehicles and so was the extra what ever you call it, so I added all my addon info back into both of those files and now my game crashes. Any suggestions



  • @IraqVet remove your add on vehicles and test. i heard there old add ons are not fully working yet.


  • MODERATOR

    @FoxtrotDelta Gameconfig file is not the problem, Rockstar blocked every new DLC cars since March through an script or any encripted file. @IraqVet The easiest fix to that's using mpimportexport in SP.



  • @Reyser i use gameconfi and i can always spawn cars without problems. even now, with update 1.37



  • all my other mods are working just not the addon vehicles, I edited the dlclist.xml and added the various dlc pack for the addon vehicles to it and extrameta what ever and all it does is crash the game so I don't know what to do to fix it so I can use my add on vehicles again


  • MODERATOR

    @FoxtrotDelta Spawn them yes, but keep them more than 3 sec too? I tried it (long time ago, in the first update with that thing) and was needed the file I attached on my last comment. Maybe you're using another option/mod to avoid that problem, I really don't know it, but gameconfig.xml doesn't seems to be the fix at my end.



  • @Reyser yes, i use them all the time, more than 3 seconds. my brother had this problem on his pc. and i gave him gameconfig from my pc and it works .


  • MODERATOR

    I cannot get to work also. @FoxtrotDelta advised me to get the new gameconfig I also read Reyser's advice on the POV unlocker. Still cannot get the new import/export vehicles to remain spawned.

    ?



  • @DarthPungz thats strange they work for me. anyways, try this one also. may be i have this installed im not sure
    https://www.gta5-mods.com/scripts/mp-vehicles-in-sp


  • MODERATOR

    @FoxtrotDelta I use that one. It works perfect for me.


  • MODERATOR

    @FoxtrotDelta Lol, maybe is not needed an script anymore, I'll try it later. Thanks for the info mate ;)



  • @nathanjamesddg151 cool. that makes two of us,
    @Reyser let me know if it works


  • MODERATOR

    @FoxtrotDelta I tried and, as I said, without the ASI mod the cars despawn after 4-5 seconds. I don't know why it doesn't happen to you too xD



  • @Reyser that's because i never use POV unlocker


  • MODERATOR

    @FoxtrotDelta I'm not using POV Unlocker until gets updated (And this mod does not affect to despawn cars), and I meant "mpimportexport in SP" ASI mod xd



  • @Reyser so keep the asi. problem solved yea?


  • MODERATOR

    @FoxtrotDelta Yea, I'll do it fever :')



  • Ok I've fixed the issue with the dlc vehicles disappearing but I still haven't figured out how to fix the issue of my game crashing when I try to add my addon vehicles back to the dlclist.xml and the extratitleupdatedata.meta file. every time I add my add on vehicles back to both of these my game crashes so I cant use none of my add on vehicles. I've replaced gameconfig and still same issue.



  • @IraqVet said in Import/Export Vehicles Disappear:

    extratitleupdatedata.meta

    just dont do the extratitleupdatedata.meta step. leave it . its not needed most of the time. it think it might not crash if you leave the extratitleupdatedata.meta file without editing.



  • Well just tried that and game still crashes


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.