Log in to reply
 

need help with the Menyoo mod



  • I have reinstalled everything from scratch again and its still not working this is the only mod that isn't working all the other mods that I tried out worked I even removed them and just left the Menyoo mod in and its still not opening up when I press F8 and or xbox one controller D pad left + RB and still nothing need help please this is what I am getting from the asi logs.

    // GTA V ASI LOADER (build May 2 2015)
    // (C) Alexander Blade 2015
    LIB: "C:\WINDOWS\system32\dinput8.dll" => 00007FFCB4680000
    API: "DirectInput8Create" => 00007FFCB468A050
    API: "DllCanUnloadNow" => 00007FFCB46993C0
    API: "DllGetClassObject" => 00007FFCB4699490
    API: "DllRegisterServer" => 00007FFCB46A2AF0
    API: "DllUnregisterServer" => 00007FFCB46A2D70
    LOADER: Loading *.asi plugins
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\army_response.asi"
    "army_response.asi" => 00007FFCAEC20000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\EnableMPCars.asi"
    "EnableMPCars.asi" => 00007FFCCABA0000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\Menyoo.asi"
    "Menyoo.asi" failed to load
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\mpexecutive.asi"
    "mpexecutive.asi" => 00007FFCB3A20000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\NorthYankton.asi"
    "NorthYankton.asi" => 00007FFCAEBF0000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\openCameraV.asi"
    "openCameraV.asi" => 00007FFCAD950000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\OpenIV.asi"
    "OpenIV.asi" => 00007FFCB35D0000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\RiotMode.asi"
    "RiotMode.asi" => 00007FFCAD900000
    ASI: Loading "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\ScriptHookVDotNet.asi"
    "ScriptHookVDotNet.asi" => 00007FFC9D260000
    LOADER: Finished loading *.asi plugins



  • dose anyone know whats wrong? cause everything is up to date and I don't know why its not even working and I have the retail version 7 disc set from game stop any help would be greatly appreciated thanks



  • 0_1483168471253_Screenshot (1).png



  • @TR71777 Does this help?


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.