Log in to reply
 

[SOLVED] I don't see Add-on vehicle in my trainer



  • Hello !

    I have a installation problem with Add-on vehicle , i followed all of instructions in "readme.txt" but i don't see my vehicle in my trainer.



  • Do you mean the add-on spawner mod? Or like menyoo?



  • @Calligan If you have done everything including editing dlclists and extratitleblahblahblah then you can spawn it by its model name. Usually this will be the name of the dlc folder but if that does not work go on open IV. go into the dlc folder and find the .ytf and .ytd files in there. The name of those is what you will need to spawn it. I use this trainer : https://www.gta5-mods.com/scripts/enhanced-native-trainer and in the car spawn menu there is a "SPAWN BY NAME" section where you can input it. I don't know what its like for other trainers.


  • MODERATOR

    @Calligan If you use Sjaak327's Simple Trainer, you can open the trainerv.ini file with Notepad/Notepad++, search for "Added Cars" then change the lines so that they look like this:

    ORIGINAL
    Enable1=0
    ModelName1=turismor
    DisplayName1=Car 1

    EDITED
    Enable1=1
    ModelName1=MODELNAME (such as veyron, or whatever name the .yft & .ytd files have)
    DisplayName1=VEHICLE NAME (such as 2011 Bugatti Veyron Super Sport, the name that you want to see when you open the trainer ingame)

    After that you can spawn the car by going to Vehicle Spawning -> Added Cars ingame



  • Thanks for answer @Carrythxd and @JozefG ! I will test it soon and I would say if this is good ! thanks a lot



  • @Venom I use the Alexander Blade Trainer



  • @JozefG It works ! i have installed enhanced native trainer and i found my vehicle ! thanks



  • @Calligan Seeing as this has been resolved, I'll be locking this thread.

    Happy to see it worked out for you! :)


Log in to reply
 

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.