Log in to reply

Script mods won't work

  • Hi guys.
    I've got problem with script mods. Simply, they doesn't work. I've got the steam version. I've made everything what is said in LeeC2202 tutorial to make ScriptHook work with latest version of GTA V. ScritHookV installed, ScriptHookVDotNet, dinput8, nativeUI also. Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) installed yesterday. ASI mods works good, but when I hit a button which is resposible for script mods nothing happens. I have also reainstalled game 20 minutes ago.

    Here is my scripts folder:
    alt text

    And here the root folder:
    alt text

    and still, none of any mods beyond .asi doesn't work.

    Any ideas?

  • @flowvirrus What does it say in your ScriptHookV.log file?

    And if you reinstalled today, then your game is probably updated to a version that isn't compatible with the current version of ScriptHookV, so in that respect, no script mods will work until ScriptHookV is working again.

  • @LeeC2202 yeah, i reinstalled gamÄ™ today, but i've made everything what is said in your tut, and scripthook doesnt give any error. I'll post the log in 2 hours, when i get back home.

  • @LeeC2202
    Here is my log:
    [17:15:55] [DEBUG] Created script domain 'ScriptDomain_8ED47349' with v2.9.4.
    [17:15:55] [DEBUG] Loading scripts from 'D:\steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\scripts' into script domain 'ScriptDomain_8ED47349' ...
    [17:15:56] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'BAM.dll'.
    [17:15:56] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'NativeUI.dll'.
    [17:15:56] [WARNING] Skipped assembly 'ScriptHookVDotNet.dll'. Please remove it from the directory.
    [17:15:56] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'ZombiesMod.dll'.

  • @flowvirrus Well that's telling you to do something, what happens when you do what it tells you to do?

  • ahh so thats why my mods stop working? title update? well my game wont even load just loads a little bit on the steam program then i hit play says its already running but no where to be found

  • @LeeC2202
    Ok, now it works. Damn, sorry man, It was so easy to solve and I posted it on forum. Shame on me :)

  • @flowvirrus There's no shame in asking the question, sometimes the most obvious thing gets missed by any/all of us. Quite often it just needs another pair of eyes to see the problem. :slight_smile:

Log in to reply

Looks like your connection to GTA5-Mods.com Forums was lost, please wait while we try to reconnect.